Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Προς ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Αλήθεια ή ψέμματα;

Μετά την μία «βόμβα» περί μη κοινοποίησης, ως ήταν απαιτούμενο, προς όλους τους εμπλεκόμενους, μάλλον ετοιμαστείτε να ΣΚΑΣΕΙ μία ακόμη.

Ας εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε. Βάσει εγγράφου που έχω στην κατοχή μου κατά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου 2011 το Πρωτοδικείο παρέμεινε ανοικτό και δέχονταν ενστάσεις, στα πλαίσια και της εντολής του κ. Ραγκούση η όλη διαδικασία να επιταχυνθεί, προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Την ίδια ώρα μαθαίνω ότι τα κορυφαία στελέχη της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχο έγγραφο το οποίο υπογραμμίζει ότι στο συγκεκριμένο διήμερο το Πρωτοδικείο ήταν κλειστό και ως εκ τούτου η ένστασή τους είναι εμπρόθεσμη.

Εάν, λοιπόν, αγαπητοί φίλοι της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ έχετε όντως τέτοιο έγγραφο στην κατοχή σας, σας παρακαλώ-προκαλώ να το δημοσιεύσετε, όπου φυσικά εσείς θεωρείται ότι πρέπει.

Σε αντίθετη περίπτωση –σε περίπτωση «σιγής ιχθύος»- θα φροντίσω να δημοσιεύσω εγώ σε αυτό το blog το αντίστοιχο έγγραφο που έχω στην κατοχή μου και αποδεικνύει ότι… αργήσατε λιγάκι να καταθέσετε την ένσταση.

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας (ή μάλλον μεταξύ σας) και κυρίως ας μην κοροϊδεύετε –όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται- το 50% των ψηφοφόρων του Δήμου Ωρωπού που σας ψήφισε…

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας…

1 σχόλιο:

  1. Έμαθα πως ξεκίνησε πούλμαν με παπά,και αρχηγό γυναίκα από την Αρμενιά,για Άγιο Γιάννη Ρώσσο,με σκοπό να κάνουν τάματα,για την νίκη της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας,στο δικαστήριο,αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει στην κάλπη.
    Βρε αθεόφοβοι,αφήστε τον Άγιο στην ησυχία του,τι τον ανακατεύεται στις ανοησίες σας.
    Παπά εσύ πως πήγες μαζί?
    Είσαι πακέτο με το Κωστάκη?
    Κύριε Ελέησον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή