Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οσκαρ στον Δήμο Ωρωπού: And the winner is...

Με δεδομένο ότι έχουμε «μπει» στην τελική ευθεία για τα Οσκαρ, λέω να προσαρμόσουμε ορισμένα εξ αυτών στα «δικά μας πρόσωπα» και πράγματα στον πολύπαθο Καλλικράτειο Δήμο Ωρωπού.


Οσκαρ α’ ανδρικού ρόλου: Γιάννης Οικονομάκος, επειδή κατάφερε αν και το απόλυτο αουτσάιντερ να κερδίσει (μέχρι νεοτέρας) τις εκλογές.

Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου: Θωμάς Ρούσης, επειδή αν και είναι στους «χαμένους» (μέχρι νεοτέρας) διατηρεί ένα ιδιαίτερα αξιοπρεπές προφίλ, σε σύγκριση με τον «ηγέτη» του συνδυασμού.

Οσκαρ α’ γυναικείου ρόλου: Ευαγγελία Παπαδοπούλου, επειδή ξέρει να αγωνίζεται γι’ αυτά που πιστεύει, ανεξάρτητα εάν έχει δεχθεί πληθώρα επιθέσεων (πανταχόθεν) και δεν φαίνεται να «ξεχνά» τις υποσχέσεις της.

Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου: Ευαγγελία Αφθονιάτη-Γιαννακοπούλου, επειδή αν και τώρα ξεκινάει μοιάζει να διαθέτει «καλά στοιχεία» για να παραμείνει στο δύσκολο μονοπάτι της αυτοδιοίκησης.

Οσκαρ καλύτερης ταινίας: «Ο Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Ενστασεις». Μία ταινία γεμάτη ανατροπές, στοιχεία θρίλερ, ερμηνείες γκροτέσκο και αβέβαιο φινάλε.

Οσκαρ σκηνοθεσίας: Ελληνική κυβέρνηση, επειδή έφτιαξε τον «Καλλικράτη» και ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που «έφερε στον κόσμο».

Οσκαρ σεναρίου: Στέφανος Ζαφείρης, επειδή –εάν πιστέψουμε αυτά που λένε οι «εχθροί» του- χάρη στην «έξυπνη» (ή πιθανώς «λασπερή» κατά άλλους) προπαγάνδα του ο Οικονομάκος κατέκτησε τον α’ ανδρικό ρόλο…


14 σχόλια:

  1. Έρχεται Δημοτικό Συμβούλιο ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ

    http://opelasgos.blogspot.com/2011/02/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ Κ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΔΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Κ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΕ Κ ΑΛΙΜΟΝΟΤΟΥ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.....
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΟΥΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .Ο ΛΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αγαθός δεν είναι, μ@λ@κ@ς είναι. Αλλά χωρίς τον Λίτσα, ο Ρούσης δεν είχε καμιά ελπίδα. Σαν επικεφαλής θα πήγαινε χειρότερα και από τον Τσάκωνα. Θα ξεφτιλιστεί εντελώς στης επόμενες εκλογές. Και από το κωσταλέξη ούτε τους μίσους δεν θα πάρει…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ανώνυμο 28/2 1:00 μ.μ. Υπάρχει καποιο λάθος στην διεύθυνση. Εάν θέλεις γράψε τη σωστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    http://opelasgos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To oskar για την καλύτερη κομωδία της χρονιάς σίγουρα θα δοθεί στις εκλογές που πέρασαν γιατί σίγουρα περιείχε σενάρια για δάκρυα και γέλια ενοείτε οτι ο δήμαρχος κατέχει επάξια τον πρώτο ρόλο γιατί οπου σταθεί και βρεθεί διαχέει εναν αέρα γελοιότητας χωρίς ισως να το θέλει αλλα αυτην την εντύπωση δίνει.Τώρα οτι κάποιοι τον έθεσαν σαν αρχηγό για να τον εξοντώσουν ευκολα μετά είναι δεδομένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους τους αναγνώστες: Μετά από σειρά υβριστικών σχολίων, το ιστολόγιο, πλέον, καθιερώνει "έγκριση" τους. Οπως αποδεικνύεται η ελευθερία χρειάζεται πρώτα απ' όλα πολιτισμό για να την διαχειριστής σωστά. Επιθυμώ το συγκεκριμένο ιστολόγιο να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι απόψεις σας πάντα δεκτές, ακόμη και εάν είναι πλήρως αντίθετες με τις δικές μου. Αλλά δεκτές με κόσμιες εκφράσεις και όχι ανώνυμες υβριστικές καταγγελίες, εναντίον ανθρώπων.
    Ζητώ συγνώμη από όλους τους αναγνώστες που διατήρησαν μέχρι σήμερα ένα υψηλό επίπεδο, γι' αυτήν μου την απόφαση. Οι υπόλοιποι απλά θα λάβουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.

    Σας ευχαριστώ
    provokatoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Ευρωπαική Ένωση το εξασθενές χρώμιο

    Να διερευνηθούν οι κίνδυνοι που απειλούν τους καταναλωτές από το εξασθενές χρώμιο σε πόσιμο νερό περιοχών της Ελλάδας

    ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

    Στοιχεία για το μέγεθος των επιβλαβών συνεπειών που μπορεί να έχει για τους καταναλωτές, η ανίχνευση εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό περιοχών της Ελλάδας, ζητά μέσω ερώτησης που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και...
    μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τονίζοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το εξασθενές χρώμιο είναι ιδιαίτερα βλαβερό για την υγεία και συνδέεται με καρκινογενέσεις.

    Στην ερώτηση που κατατέθηκε σήμερα ζητούνται στοιχεία για το εάν έχει ενημερωθεί η Επιτροπή για τα ευρήματα του εξασθενούς χρωμίου σε πόσιμο νερό της Ελλάδας, εάν έχει καταμετρηθεί η τοξικότητα αυτών των νερών αλλά και εάν προβλέπονται όρια για την περιεκτικότητα του πόσιμου νερού σε εξασθενές χρώμιο καθώς και εάν προβλέπεται η λήψη μέτρων για την προστασία των καταναλωτών από τον συγκεκριμένο κίνδυνο που απειλεί την υγεία τους.

    Αναλυτικά στην ερώτηση του Θόδωρου Σκυλακάκη αναφέρονται τα εξής:

    Λαμβάνοντας υπόψη:

    - ότι έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό σε περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Βοιωτία, Εύβοια κ.α.), το οποίο οφείλεται και σε ανθρωπογενείς δραστηριότητες

    - ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το εξασθενές χρώμιο είναι ιδιαίτερα βλαβερό για την υγεία και συνδέεται με καρκινογενέσεις, γεγονός το οποίο προκαλεί αυξημένη ανησυχία

    -τη συνδιάσκεψη που διοργάνωσε το Ελληνικό Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στις 15.01.11, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη του προβλήματος

    - ότι η Οδηγία 98/83/ΕΚ και η Απόφαση της Επιτροπής 95/337/ΕΚ δεν αναφέρονται στο εξασθενές χρώμιο, παρά μόνο στο ολικό χρώμιο

    -τις μελέτες που υπάρχουν για το ίδιο θέμα, καθώς και σχετικά άρθρα που δημοσιεύονται στον ελληνικό Τύπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπαρχει σχεδιο στο δημο;
    http//boriattika.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    http://opelasgos.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή