Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ιστορία του "δημόσιου υπάλληλου Κ. Λ." (Μέρος Ι)

Μία φορά και ένα καιρό σε μία πολιτεία σαν την δικιά μας ζούσε ο Κ. Λ. Ένα ψηλό, όμορφο παλικάρι. Όταν τελείωσε το σχολείο και επειδή δεν τα πήγε και πολύ καλά στις εξετάσεις, αποφάσισε να ξενιτευτεί για να σπουδάσει. Επέλεξε μία χώρα κοντά στην πατρίδα του, με δίδακτρα που μπορούσε να «σηκώσει η τσέπη» της οικογένειάς του.

Μια και δύο, λοιπόν, ο ήρωας μας μεταναστεύει, τελειώνει εκεί το Πανεπιστήμιο και επιστρέφει στην πατρίδα του, έτοιμος να δουλέψει και να φτιάξει το μέλλον του. Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Κ. Λ. ήταν και σοσιαλιστής. Ή έστω οπαδός ενός κόμματος που ονομάζονταν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κυβερνούσε την χώρα του αρκετά χρόνια. Ο Κ. Λ. είχε φιλίες με αρκετούς βουλευτές του κόμματος –μάλιστα και με ιδιαίτερα υψηλόβαθμα στελέχη- ενώ εντάχθηκε και στα «επιτελεία» φίλων του που προσπαθούσαν να εκλεγούν σε μία μεγάλη και δύσκολη περιφέρεια.

Ο Κ. Λ. ήταν ιδεολόγος αλλά κατανόησε, στην πορεία του δρόμου, ότι και αυτός θα έπρεπε να λάβει μία ανταμοιβή για τους… «αγώνες» του. Πηγαίνει λοιπόν στους «στενούς» του φίλους –με έναν εξ αυτών αργότερα απέκτησε ακόμη πιο στενή σχέση, μίας και κουμπαριάσανε κιόλας- και τους εξηγεί ότι αυτός «δεν αγωνίζεται πια τσάμπα για το κίνημα. Να έχω και εγώ σύντροφοι μία ανταμοιβή για τους κόπους μου».

Στο μεσοδιάστημα, άλλωστε, είχε εκλεγεί και Κοινοτάρχης μίας αρκετά σημαντικής περιοχής της πολιτείας, πάντα φυσικά και με τη βοήθεια των συντρόφων.

Ετσι οι καλοί του φίλοι φρόντισαν να τον… διορίσουν. Μάλιστα στις 4 Φεβρουαρίου του 2004 το όνομά του αναρτήθηκε και σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Παράρτημα 26, 4/2/2004) για διορισμό του με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου ως στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για κάλυψη θέσεις «ΠΕ Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού».

Χαράς ευαγγέλια για τον Κ. Λ., ο οποίος όχι μόνο διορίστηκε στο Δημόσιο αλλά και με την κάλυψη των καλών του φίλων δεν εμφανίστηκε –πιθανώς να πήγε μία ή δύο φορές για να δουν και οι υπόλοιποι πως είναι- ποτέ στο… γραφείο του.



Ας μην ξεχνάμε ότι ως Κοινοτάρχης είχε να παράγει έργο και δεν του έμενε και πολύς χρόνος να ασχολείται και με τις… βλακείες του Δημοσίου. Φυσικά ο μισθός του «έπεφτε» κανονικά κάθε μήνα, ενώ –πάντα με την βοήθεια των καλών του φίλων- συμμετείχε (εν απουσία του πάντα) και σε διάφορες επιτροπές, μετά παχυλής αμοιβής.

Πέρασαν τα χρόνια και στην πολιτεία που ζούσε ενώθηκαν πολλές Κοινότητες και δημιούργησαν έναν μεγάλο Δήμο. Ο Κ. Λ. με την πείρα από την 12χρονη θητεία του ως Κοινοτάρχης έθεσε υποψηφιότητα. Όμως η μεγάλη δύναμη του συνδυασμού του προέρχονταν από το αντίπαλο κόμμα από αυτό που ο ίδιος υποστήριζε. Ετσι «ξέχασε» το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και φρόντισε να μην λάβει και το «χρίσμα» του, γιατί δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τους νέους ισχυρού φίλους (και με γεμάτο πορτοφόλι) που είχε αποκτήσει.

Ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Κ. Λ. έχασε τις εκλογές. Ο φίλος μας θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚικό παρελθόν του και φρόντισε να διαδώσει ότι οι «ισχυροί φίλοι του στο κόμμα θα τον βοηθήσουν να κερδίσει» ενστάσεις που κατέθεσε.


Φυσικά το να επιστρέψει στην δουλειά του, ούτε λόγος. Φυσικά ο μισθός του «πέφτει» κανονικά κάθε μήνα. Όποιος τον ψάχνει στο γραφείο του, παίρνει την απάντηση ότι ο «κ. Κ. Λ. είναι σε άδεια». Τώρα πως γίνεται ένας δημόσιος υπάλληλος να έχει άδεια 7 χρόνια, κανείς δεν το κατάλαβε… Αλλά θα μου πεις γι’ αυτό δεν είναι οι φίλοι; Για να σε βοηθάνε στις…. δύσκολες στιγμές;



Συνεχίζεται…


Υ.Γ.: Οποιαδήποτε σχέση με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι διόλου συμπτωματική.


29 σχόλια:

  1. ΓIA TON ΔHMAΡXO ΓIATI ΔEN TA BAZEIΣ AYTA EEE;
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΙ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ;
    ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re asxete ypoxrewtika eperne adeia apo thn ergasia toy symfwnw me ton kwdika dhmwn kai koinothtwn .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΥΡΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΕΞΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΦΑΡΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟ) ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΡΗ , ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ"
    ΚΡΙΜΑ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ.ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗ ΔΟΞΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση προς τον Ανώνυμο των 10:24 μμ (23/2): Σε ποιόν αναφέρεσαι;

    Απάντηση προς τον Ανώνυμο των 10:48 (23/2): Τον Ζαφείρη (εάν θέλετε το πιστεύετε όλοι, εάν όχι δεν πρόκειται να ασχοληθώ εκ νέου) τον ξέρω μόνο εξ όψεως! Ας τελειώνουμε με αυτό. Ούτε φίλος μου είναι, ούτε καν γνωστός μου και -κάτι που υπογράμμισα και σε στέλεχος της "Αυτοδιοικητικής"- ούτε δικός του ψηφοφόρος ειμαι (εννοώ του "Οράματος") ούτε ψηφοφόρος του κ. Λίτσα!

    Ενημέρωση προς όλους: Εχετε λίγο υπομονή, κανείς δεν μένει "εκτός", ουτε ο νυν Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τη συνεχεια την εχεις ετοιμη η περιμενεις εξελιξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή διασκέζω με όλα αυτά που γράφονται στα τοπικά blog του Ωρωπού και γελάω.... και επειδή
    το πράγμα με την βεβαίωση του Πρωτοδικείου Αθηνών έχει ξεφύγει... μπαίνω στην διαδικασία να εξηγήσω τα εξής: Αρκούσε κάποιος να είχε διαβάσει τον Καλλικράτη (ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΧΙ ΞΕΠΕΤΑ) και τον ΚΔΔ (σε συνδυασμό) και να είχε ενημερωθεί ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ) ώστε να γίνουν οι καταθέσεις των ενστάσεων.
    Εκτός από τον κ. Κ.Λ. εκπρόθεσμοι είναι και ο κ. Δ.Τ. και ο κ. Δ.Κ.. Όσο για την βεβαίωση, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατατεθεί μια απλή αίτηση, γιατί όλοι ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Βρε παιδιά τα ΛΑΘΗ είναι ανθρώπινα και πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε.
    Αντί να ασχολούμαστε με βλακώδες θέματα όπως η ποσόστωση ... που υπάρχει ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ως αντισυνταγματική (ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ για μετανάστες κρίθηκε στο ΣΤΕ ως αντισυνταγματικός... οπότε τι θα ξαναγίνουν εκλογές στην ΧΩΡΑ... είμαστε σοβαροί...).
    Όσο για το ότι πήγανε κάποιοι να καταθέσουν και ήταν κλειστά... αυτό είναι μεγαλό ΨΕΜΑ και οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ το ξέρουν πολύ καλά και να σταματήσουν να λένε ψέματα στους πελάτες τους.
    Δεν είναι καιρό να ασχολήθουμε με τα βοθρολύματα που τρέχουν στους δρόμους των Δ.Δ. του Ωρωπού καθώς και με το χρώμιο στο νερό, τα διόδια και τόσα άλλα θέματα....
    Οι εκλογές τελείωσαν στις 14 Νοεμβρίου 2010. Απλά αναρωτιέμαι ΠΟΣΑ συμφέροντα ... μα πόσα.... σιγά μην ενδιαφέρονται για το ΚΑΛΟ του ΤΟΠΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ Κ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΙΞΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ Κ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΖΑΓΕΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΙΚΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ.........ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΟΥΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ BLOG ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΚΟΥΤΕ Ε ΚΟΥΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ Κ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ...
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...
    ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ...
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύμφωνα με τον «Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/ 8 Ιουνίου 2006) για τις άδειες ισχύει το εξής: «Στους προέδρους Κοινοτήτων κάτω των δύο χιλιάδων (2.000) κατοίκων, που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, περιλαμβανομένων και όσων υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, ή είναι υπάλληλοι φορέων του δημόσιου τομέα, όπως αυτός έχει οριοθετηθεί κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων, χορηγείται από την υπηρεσία της οργανικής τους θέσης ειδική άδεια εξήντα (60) εργάσιμων ημερών κατ’ έτος, επιπλέον της κανονικής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στον ίδιο νόμο προστίθεται και το εξής: "Στους αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων Δήμων που έχουν πληθυσμό κάτω των πε−
    νήντα χιλιάδων (50.000) κατοίκων και είναι δημόσιοι υπάλληλοι, περιλαμβανομένων και όσων υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, ή είναι υπάλληλοι φορέων του δημόσιου τομέα, όπως αυτός έχει οριοθετηθεί κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων, χορηγείται από την υπηρεσία της οργανικής τους θέσης ειδική άδεια εξήντα ( 60)
    εργάσιμων ημερών κατ’ έτος, επιπλέον της κανονικής".

    Απάντήσεις (αυτή και η προηγούμενη ανάρτηση) σε όσους "φωνάζουν" για το δίκιο του Κ.Λ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ενοχλούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΛΙΤΣΟΡΟΥΣΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΕΙΑ ;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΡΟΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ . ΛΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΘΩΜΑΣ .ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποιος μεγαλοδημοσιογραφος και τεως εκδοτης σε ολη τη προεκλογικη περιοδο περασε απο ολα τα στρατοπαιδα και οτι ετρωγε η επινε δεν πληρωνε ποτε ; παντα της προσκολησεως , παντα τον κερνουσαν , συν γυναιξι χωρις τεκνα ! αληθεια ποιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλήθεια, μήπως ο κ. Ρούσης θα μπορούσε να μας αναφέρει ενδεικτικά πως το Α.Τ. Ωρωπού μετακόμισε σε κτίριο της ιδιοκτησίας? Καλό θα ήταν να μας τα αναφέρει μόνος του για να μην παραπονιέται μετά ότι τα "κακά" blog των κακολογούν... ή αναφέρουν πράγματα ανυπόστατα. Επίσης να πω ότι ο λόγος που αναφέρομαι σ' αυτό είναι γιατί το πληρώνει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ ΤΟΥ 9:15 ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ(ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ)....
    ΠΑΝΤΟΣ ΕΣΥ Κ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ(ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ)ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ...ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΗ ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟ ΔΑΒΡΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ PALAZZO ME TO PΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΣΑ !ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ !Ο ΡΟΥΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ .ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΑΒΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ .Α ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΗ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ .ΦΙΛΕ ΛΙΤΣΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΗ ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ Ο ΡΟΥΣΗΣ , ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ . ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποιος ειναι ο μεγαλοδημοσιογραφος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εμαθα οτι ο γιωργος γαβριηλ θα παραπεμφθει για ατασταλειες στο δημο ωρωπιων ειναι αληθεια ; ας με ενημερωσει καποιος που γνωριζει .NO NAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν το ειχε πει ετσι ο ποιητης.
    Η σωστη εκφραση ειναι η εξης.
    Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ.

    Υ.Γ.οποιος εχει αμφιβολιες ,να δει τα πρακτικα του δημοτικου συμβουλιου.
    Ναι ο αθεοβος ανοιξε το μικροφωνο και το ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΞΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΤΣΑΣ ΕΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΗΤΗ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή