Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;

ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΝΤΙΠΛΥMΜΗΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

Τελικά, βρε παιδιά, αυτό το έργο ποιος το έκανε;

Η Νομαρχία ή η πρώην Κοινότητα Συκαμίνου;

Γιατί -αν δεν με απατά η μνήμη μου βέβαια- υπήρξαν κάποιοι που προεκλογικά το διαφήμιζαν ως δικό τους έργο.

Τώρα που έχει καταρρεύσει κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά σαν χάρτινος πύργος, εξακολουθούν, άραγε, να το διεκδικούν ή το… ξέχασαν;






Από την άλλη πλευρά -για να είμαστε και «δίκαιοι»- θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ακούσαμε πως το συγκεκριμένο τμήμα ήταν ΕΚΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ και μάλλον έγινε με ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ!!!!

Άραγε είναι αλήθεια αυτό; Ποιος είναι αυτός που έχει την «δύναμη», την «τόλμη» ή το «θράσος» να δίνει ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ;

3 σχόλια:

  1. TI LES TORA?
    GINONTAI TETOIA PRAGMATA STO ELLADA?
    APISTEFTAMPOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπου ηθελαν εβαλαν πετροκλουβια,100μ απο την γεφυρα χαλκουτσιου καθε χρονο πεφτουν αρκετα αυτοκινητα μεσα στο ποταμι,μα εκει διπλα δεν εχει ψηφουσ,οποτε δεν εχει και εργο,ετσι κανενασ νομαρχησ-δημαρχοσ-συμβουλοσ-κατι γαμωτο...δεν ασχοληθηκε, να φτιαξουν εστω ενα αναχωμα.Στο παρελθον ειχα δει βαρελα του δημου να κανει εκει μπανιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ. Αυτός πήγε και ψήφισε 7.255 φορές και βγήκε ο Οικονομάκος. Αυτός άφησε τον ΑΓΩΓΟ να περάσει από τη ΜΑΛΑΚΑΣΑ, να διαβεί τον ΚΑΛΑΜΟ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να «αποφασίσει» να στρίψει προς ΩΡΩΠΟ αντί να πάει στο ΑΛΙΒΕΡΙ. Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ φταίει και γιατί όταν ο Θεός έριχνε μυαλά ο Λίτσας κρατούσε ομπρέλα. Όπως γνωρίζουν δικοί μας άνθρωποι ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ του την είχε κάνει ΔΩΡΟ ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ, επίτηδες και του είχε πει να την κρατάει κάθε μέρα, γιατί ο Θεός τον αγαπάει πάρα πολύ, θαυμάζει το δημιούργημά του και κάθε μέρα τον φτύνει για να μην τον ματιάσει. Για όλα αυτός φταίει σας λέω. Να τον εξορίσουμε από την ευρύτερη περιοχή. Να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε στη ΝΑΞΟ. Μπας και βρούμε και την ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή