Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση....

Ως άνθρωπος έχω μάθει να τιμώ τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις μου. Ως εκ τούτου το έγγραφο του ΔΠΑ που αποδεικνύει την προηγούμενη ανάρτησή μου:



15 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ.
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

    ΠΕΛΑΣΓΟΣ

    opelasgos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΛΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΕΞΩ .ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ .Α ΡΕ ΤΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΗΛΙΑΣΚΟ ΓΙΑΝΝΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζαφειρη γιατι σε ενοχλει που φοριαρης ειναι κολητος με τον ξυλο συνταξιουχο μπατσο τον ανεβαζεις , συνταξιουχο μπατσο τον κατεβαζεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε προβοκατορα γιατι οτι σχολιο αφορα τον ζαφειρη το σβηνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΒΑΚΑΤΩΡ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΑΝΘΡΑΞ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΟΜΙΚΟ ΟΧΙ ΔΙΚΟΛΑΒΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΝΤΑ ΟΝ ΤΙΜΕ!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ ο τελευταιος πιοσ εισαι?ο κουγιασ?ή μηπως το βραδυ σε λενε και Βαγγελιω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΝΟΜΙΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Ανώνυμε τον 9:44 μ.μ. Περιμένω να επανέλθεις ON TIME ή και OVER TIME εάν θες. Επίσης ποτέ δεν δήλωσα νομικός ούτε δικολάβος. Ένα έγγραφο ανήρτησα που έχω στην κατοχή μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβοκάτορα έχει δίκιο ο/η ανώνυμος των 9:44 για τον εξής απλό λόγο: Οι εκπρόθεσμες ενστάσεις δεν εξετάζονται καθόλου εκτός και εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Από τη στιγμή που το δικαστήριο δέχθηκε να εκδικάσει την υπόθεση, το θέμα είναι τελειωμένο. Αυτό ισχύει για κάθε είδους ένσταση όχι μόνο για ενστάσεις που αφορούν της δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δικαστήριο δέχθηκε να εξετάσει και όχι να εκδικάσει την υπόθεση, με τις δύο πλευρές να έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να καταθέσουν υπομνήματα και πρόσθετους λόγους. Επίσης η "Αυτοδιοικητική Συνεργασία" επικαλέστηκε ότι υπάρχει μάρτυρας που αποδεικνύει ότι το ΔΠΑ ήταν κλειστό στις 9/2 γι' αυτό και η ένστασή της είναι ουσιαστικά εκπρόθεσμη. Ας περιμένουμε λίγο πριν βγάλουμε -με δεδομένο μάλλον ότι κανείς μας δεν είναι νομικός- συμπεράσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς του δύο ανώνυμους των τελευταίων σχολίων 21/2 και 22/2. Τα σχόλιά σας έχουν σβηστεί από τον διαχειριστή του ιστολογίου. Το πρώτο σχόλιο γιατί περιείχε βωμολοχίες, κάτι που δεν θα το επιτρέψω σε κανέναν. Και το δεύτερο γιατί αναφέρονταν σε συγκεκριμένο άνθρωπο του συνδυασμού "Αυτοδιοικητική Συνεργασία" με μη επιτρεπτούς χαρακτηρισμούς. Εάν θέλετε να διατυπώνετε τέτοιους χαρακτηρισμούς, τουλάχιστον να έχετε το θάρρος να γράφεται τα ονόματά σας, διαφορετικά τα σχόλια θα σβήνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΞΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΤΣΟ-ΡΟΥΣΙΔΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΜΕΡΙΑ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
    ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να δω τον ζαφειρη ,αγκαλια με τον ξυλο και τι στον κοσμο !αυτο ακουγεται οτι θα δουμε το επομενο διαστημα .οι δυο κολοτουμπες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανεξάρτητα από το εμπρόθεσμο ή μη της ένστασης,η συμμετοχή στις εκλογές μη νόμιμου συνδυασμού, σημαίνει πολλά αρνητικά για την πορεία του δήμου.

    Τό ίδιο σημαίνει και η άγνοια των περισσοτέρων επικεφαλείς των συνδυασμών, να γνωρίζουν πριν από τη δημοσίευση του Πρωτοδικείου, τους συμβούλους που εκλέχτηκαν.

    Απ΄ότι φαίνεται, κανένας δεν διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή