Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΟΥ 

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΚΑΛΑΜΟΣ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;



Με μεγάλη απορία και κατάπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως το Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής με την εκπληκτικά αναβαθμισμένη Πολιτιστική μπάντα των σερ Μάκη και κας Χαράς, το οργάνωσαν από κοινού οι αξιότιμοι κύριοι Σωτήρχος Δημήτρης νυν Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου και Βελτανιώτης Δημήτρης πρώην Αντιπρόεδρος Καπανδριτίου. 

Αλήθεια κύριε Οικονομάκο εσείς αυτό το γνωρίζεται; 

Καλύπτεται τα συνεταιράκια ή μου φαίνεται; 

Ταυτόχρονα εντύπωση μας γεννά η εξαφάνιση της αίτησης του Τοπικού Συμβουλίου του Καπανδριτίου προς τον Δήμο, που με απόφαση που πήρε σε συνεδρίαση του ζητούσε την βοήθεια του για να διοργανώσει ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την γιορτή της Αγίας Παρασκευής.

Προφανώς στα Πολιτιστικά Ιδεώδη σας κύριε Οικονομάκο υπάρχουν μόνο τα ΚΛΑΡΙΝΑ και οι "ΑΡΠΑΧΤΕΣ" των τοπικών Αντιδημάρχων σας. 

Εννοείτε πως στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι κύριοι Λίτσας και Ρούσσης δεν έβγαλαν ούτε ανάσα για τα ΚΛΑΡΙΝΑ του Καπανδριτίου, αφού το συνεταιράκι τους ήταν ο οργανωτής του γλεντιού με την σφραγίδα του πολύπαθου αθλητικού ομίλου Καπανδριτίου.

Ταυτόχρονα όταν οι κύριοι Οικονόμου και Γιασημάκης είχαν στριμώξει στα σχοινιά τον κύριο Βελτανιώτη, εσείς κύριε Οικονομάκο συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σπεύσατε να τον σώσετε απαγορεύοντας ακόμα και στον Ζαφείρη να μιλήσει, λέγοντας πως είναι περασμένη η ώρα και πρέπει το Συμβούλιο να λήξει.

Κύριε Οικονομάκο συνεχίζοντας τον κατήφορο που έχετε ξεκινήσει καλύπτοντας και δίνοντας δύναμη και υπόσταση στην "συμμορία" του Καλάμου: Βλάχος, Καθηγητής, Κάλαχαν, Τσινός, Φράου Τασία και φυσικά ο αξιότιμος κύριος Σπύρος (Σπύρο πες αλεύρι....... η Σάντα Έλενα σε γυρεύει) το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε το ρεκόρ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλήθεια κύριε Οικονομάκο, τι γίνεται με την απόφαση του τοπικού Συμβουλίου του Καλάμου που ζητά να ξανακατέβει το Ταμείο στο ισόγειο;

Ποιοι κύριε Οικονομάκο σας επιβάλουν τι θα κάνετε, και για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι σας κάνουν ότι θέλουν;

Που ακριβώς σας κρατούν;

Γνωρίζετε κύριε Οικονομάκο ότι ο Πρόεδρος σας και ο Αντιδήμαρχος Καλάμου "συνέστησαν" σε άνθρωπο που έχει να λάβει από τον Δήμο, να παραιτηθεί από μια καταγγελία που είχε κάνει εναντίον του Σερίφη του Καλάμου, αν θέλει να πάρει τα χρήματα του;

Γνωρίζεται κύριε Οικονομάκο πως ο σερίφης του Καλάμου ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την δουλειά του; 

Κυριε Οικονομάκο σας στέλνουμε μια πρώτη "φίλια" ειδοποίηση.....


Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχετε αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται. 

Θα παρακολουθούμε προσεχτικά τις επόμενες κινήσεις σας και αν αντιληφθούμε πως τελικά είσαστε ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ τους, τότε οι ασκοί του Αιόλου θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ και οι συνέπειες θα είναι μη ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ!


ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ.

12 σχόλια:

  1. Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?ΕΙΧΕ ΜΙΤΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ?????ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ κάνεις λάθος και εσύ και ο Οικονομάκος.Η κατάσταση είναι εκτός ελένχου εδώ και καιρό και οι συνέπειες ορατές.Ναι ο δήμαρχος τούς καλύπτει όπως άλλωστε τον Πάντο καί το μέγα κελεπούρι Ηλιάσκο.
    Δήμαρχε τούς βρήκες ή τούς είχες έτοιμους από καιρό.
    Γιατί πήρες στο λαιμό σου τόσα άξια στελέχη και άφησες μ@λ@κες τούς τόσους ψηφοφόρους σου.
    Εκτός αν έχεις άσσο στο μανίκι καί δεν το έχουμε καταλάβει.
    ΥΓ :Αν έχει άσσο φίλε προβοκάτορα να με χ€Σ€ις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και καλα ρε παιδια βελτανιωτης-σωτηρχος θελανε να βγαλουν κανενα φραγκο το πυροσβεστικο του πολυδενδριου και τον εργατη του πολυδενδριου γιατι τα χρησιμοποιησανε για να καθαρισουν το πανηγυρι τους δεν τους φτασαν τα λεφτα????? ο δημαρχος τι κανει? του εχει τοση εμπιστοσυνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρότι Προβοκάτορας πολύ σταράτα τα λές καί δυστυχώς για όλους μας το 85% των δημοτών συμφωνεί μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όποιος έχει στο παρελθόν κατηγορήσει ανθρώπους
    για να εξηπηρετήσει και να φουσκώσει λογαριασμούς
    δικούς του και του πρώιν τσοπάνου δήμαρχου Λίτσα
    και έχει προβεί σε ψευδές καταγγελίες να είσαι
    σίγουρος ότι έχει έρθει η ώρα η να ανακαλέσει τα
    προιγούμενα και να καταγράψει τα αληθή ειδάλως θα
    ψοφήσει στην πείνα έως το τέλος της τετραετίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβοκάτορα ξέχασες επίσης την αποβολή της προέδρου από δημοτικό κατάστημα, την διαρροή δημοσίων εγγράφων σε τρίτους,
    την διαρροή προσωπικών δεδομένων και εγγράφων σε τρίτους,
    την εξαφάνιση δημοσίων εγγράφων σε συνεργασία με ιδιώτη, το στήσιμο μελετών είς βάρους του δήμου και των δημοτών, την επίθεση και εξύβριση τοπικών και δημοτικών συμβούλων, τίς απειλές σε εργαζόμενους, την απόκρυψη αντισταθμιστικών υπέρ αυτών από τη δεσφα, την συνεργασία με προϊστάμενο του δήμου και ρασοφόρων είς βάρους του δήμου, την παράνομη και επιλεκτική χρήση αυτοκίνητων του δήμου, , ,τα υπόλοιπα εν καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αιθεροβάμων λαός ,Ράθυμος πολιτικός;
    evrinomiblogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όσους φίλους έχουν αντιρρήσεις, τους λέμε -καλή τη πίστη- να ψάξουν στην εφορία ποιος ήταν αυτός που πήρε απαλλακτικό για τα ΚΛΑΡΙΝΑ και μάλιστα το επέδειξε υπερήφανα και στο ΣΔΟΕ το οποίο επισκέφθηκε το χώρο.

    Αλλά -επειδή μας αρέσει η έρευνα- και για να κοιμάστε ήσυχοι σας λέμε ότι πολύ σύντομα το εν λόγω απαλλακτικό θα βρεθεί «κρεμασμένο» στις οθόνες σας. Λίγη υπομονή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-23-27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011- ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ...............................ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ??????????????????ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ????????????Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=356505&cid=122

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της καταδικαστικής απόφασης κατά του Δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, χθες από το Πρωτοδικείο Λάρισας, σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και ένα χρόνο στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων!

    Έκπληκτος και ο ίδιος καθώς από μια τυπική δικαστική υπόθεση που αφορούσε παραλείψεις στη διαδικασία μεταδημότευσης 27 πολιτών, βρέθηκε αντιμέτωπος με το φάσμα της έκπτωσης από το Δημαρχιακό αξίωμα, ανάλογα με τον τρόπο που θα ερμηνευτεί η απόφαση!

    Αν δηλαδή ερμηνευτεί με βάση το τότε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καποδίστρια ( η υπόθεση αφορά μεταδημοτεύσεις του 2006) ή το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καλλικράτη. Αν ισχύσει το δεύτερο ο Α. Γκουντάρας εκπίπτει από το αξίωμα του μέχρι να κριθεί οριστικά η υπόθεση από το Εφετείο!

    Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι και οι εξελίξεις να τρέξουν από αύριο.

    Την ίδια στιγμή έντονες φήμες κυκλοφορούν και για δεύτερο εκλεγμένο Δήμαρχο του νομού, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του για τυπικές παραβάσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας

    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ κ.κ ΛΙΤΣΑ-ΡΟΥΣΣΗ-ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μαντάτα των Βλάχο Νικολάου που να ακούσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή